Угледни час - физика, биологија

Тема: Оптички инструменти, микроскоп, око и лупа. Ученици 8. разреда су знање које су стекли на часовима применили у практичном раду у групама.

Погледај више

Подводни свет

Наша ученица Марија Благојевић освојила је 1. место на ликовном конкурсу "Пoдводни свет" у категорији ученика од I до IV разреда. Честитке и похвале за све ученике који су учествовали на конкурсу.

Погледај више

Новогодишња честитка и моја и твоја права

Ученици IV разреда са педагогом Адријаном Илић радили радионицу "Моја и твоја права".

Погледај више

Дан толеранције

На Дан толеранције пљуштале су лепе поруке упућене другарима. У првом разреду одржана је радионица "Другачији".

Погледај више

Играмо се учитеља

На Дан просверних радника, 8. новембра, ученици II И III разреда заменили су улоге са својим учитељицама. Предавали су ново градиво својим другарима из одељења и били веома успешни у томе.

Погледај више

Наше победнице <3

На такмичењу у квизу "Моја Кикинда", екипа наше школе, чији је ментор наставница географије Александра Остојин, освојила је прво место. У финалном такмичењу учествовале су екипе из ОШ "Свети Сава", ОШ "Васа Стајић" из Мокрина и СШ "Милош Црњански". Честитамо Жељани Будимир, Милици Карановић, Катарини Инђић и Бојани Макивић, што знањем постижу овакве резултате и промовишу себе и своју школу. Више детаља кликом на слику изнад или на

Погледај више

Лајање на звезде <3

Представу Лајање на звезде приредила је наставница српског језика Милица Субашић, бивши и садашњи ученици наше школе. Приредбу су нам улепшале наше гошће, балерине из балетске школе из Кикинде. Kликом на линк

Погледај више

Светски дан заштите животиња - изложба кућних љубимаца

Данас су ученици, у сарадњи са родитељима, у школу дошли са кућним љубимцима. Неки од њих су били са децом на часу. Зека Зои, морско прасе Шаренка и хрчак Адисом су се сасвим лепо уклопили у школски амбијент. У дворишту школе, велики и мали пси, су шетали поносно са својим власницима. На изложби смо имали и папагаје, рибицу, маце и зечеве.

Погледај више

Наше победнице <3

На такмичењу у квизу "Моја Кикинда", екипа наше школе, чији је ментор наставница географије Александра Остојин, освојила је прво место. У финалном такмичењу учествовале су екипе из ОШ "Свети Сава", ОШ "Васа Стајић" из Мокрина и СШ "Милош Црњански". Честитамо Жељани Будимир, Милици Карановић, Катарини Инђић и Бојани Макивић, што знањем постижу овакве резултате и промовишу себе и своју школу.

Погледај више