Ускршња продајна изложба

Срећан Ускрс

Погледај више

Упознајмо Кикинду

Посета градској библиотеци "Јован Поповић", шетња и игра у Великом парку "Бландаш", колачи у посластичареници "Макијато", балетска представа "Авантура далматинац" у Народном позоришту у Кикинди.

Погледај више

Шта знаш о саобраћају

Јово Ступар и Ања Ашкић, 5. разред и Биљана Остојић и Милош Каурин, 6. разред, освојили су 7. место, од укупно 16 екипа, на такмичењу "Шта знаш о саобраћају".

Погледај више

Мој разред и ја у њему

Радионица са ученицима 2. разреда у којој је циљ схватање разреда и школе као заједнице ученика, разумевање и поштовање сваког појединца и стварање позитивне атмосфере у одењељу. Водитељ радионице, педагог, Адријана Илић.

Погледај више

Успеси се нижу

Жељана Будимир, освојила је прво место на општинском такмичењу из српског језика и пласирала се на окружно, а Милица Карановић и Вук Мајкић, освојили су треће место на општинском такмичењу. Припремала их је наставница Наташа Поповић Мајкић.

Општинско такмичење из математике

Наша ученица VII разреда Жељана Будимир освојила је прво место на општинском такмичењу из математике. Честитамо Жељани и похваљујемо остале ученике који су се такмичили.

Мој разред, моја школа

Педагог наше школе, Адријана Илић, одржала је ликовну радионицу са ученицима 1. разреда, на којој су прваци развијали позитивну атмосферу у одељењу и школи.

Погледај више

Интернет курс енглеског језика

Уколико желите да унапредите своје знање енглеског језика, позивамо Вас да се пријавите за бесплатан онлајн курс енглеског језика код свог наставника. Без обзира на ниво предзнања, курс је намењен свим ученицима од V до VIII разреда.

Погледај више

Свети Сава у нашој школи

Школска слава Свети Сава обележена је пригодним програмом и резањем славског колача. У гостима су нам били малишани из вртића Шиља. Више детаља кликом на слику изнад или на

Погледај више

Угледни час - физика, биологија

Тема: Оптички инструменти, микроскоп, око и лупа. Ученици 8. разреда су знање које су стекли на часовима применили у практичном раду у групама.

Погледај више

Подводни свет

Наша ученица Марија Благојевић освојила је 1. место на ликовном конкурсу "Пoдводни свет" у категорији ученика од I до IV разреда. Честитке и похвале за све ученике који су учествовали на конкурсу.

Погледај више

Новогодишња честитка и моја и твоја права

Ученици IV разреда са педагогом Адријаном Илић радили радионицу "Моја и твоја права".

Погледај више