Пуж вожња бициклом

Јуче су у нашој школи ученици 7. разреда са наставницом Свјетланом Богосављев организовали такмичење у пуж вожњи бициклом.

Погледај више

Огледни час

У четвртак 20. септембра, наставнице Мирјана Дражић и Александра Остојин одржале су огледни (јавни) час за ученике шестог и седмог разреда, у сарадњи са РД "Караш" из Нових Козараца. Часу су присуствовали Директор школе Биљана Бркић, наставник математике Давид Марић и родитељ Жељко Будимир.

Погледај више

Наш мали свемир

Педагог, Адријана Илић, одржала је радионицу „Наш мали свемир“ - поштовање правила понашања и толеранције у учионици и школи, што су прваци с одушевљењем прихватили.

Погледај више

Aлексејево двориште, ученици трећег разреда

Код нашег друга Алексејa у дворишту има много занимљивости. Уживали смо у друштву животиња. Ту су ретриверка Луси и бигл Зои која има седам малих кучића. Зека Скочко је био јако занимљив другарици Јани. У волијери живи седам папагаја: нимфе, тигрице, персоната и александар, а њихов цвркут се чује у целом дворишту. Поред куће налази се густиш од жбуња и дрвећа кроз који се, уском стазом, пролази до скровишта. Били смо прави истраживачи. Иако смо се мало изгребали, забавно је било провлачити се и шуњати кроз грање и лишће. Омиљено место за децу је песак са играчкама. Друштво нам је правила Аника, Алексејева двогодишња сестрица која обожава када јој у госте дођу велики ђаци. 11. септембар 2018.

Погледај више

Пријем ђака првака у Дечији савез и дечија пијаца

02. октобра 2018 поводом Дечије недеље у нашој школи је био организован пријем првака у Дечији савез и дечија пијаца.

Погледај више