ПРЕТРАГА

ПРЕВОДИЛАЦ

Serbian English German Hungarian Russian

 

 

јавне набавке


ПООООООЗИВ

 

 евефвњдњдњдњдњ7777777

 

ПОЧЕТНА

Онлајн недеља

У оквиру "Онлајн недеље" ученици Давид Грујић, Гојко Пекија и Срђан Карановић су одржали предавање ученицима нижих разреда о могућностима рачунара. "Онлајн недеља" је годишња европска дигитална кампања која укључује и охрабрује људе да користе нове технологије и Интернет уз помоћ вештина које им пружају приступ многобројним могућностима онлајн света. Албум са свим фотографијама погледајте овде.

DSC 8049

 

 

Priredba povodom 8. marta

        Приредба поводом Дана жена одржана је 9. марта у Дому културе у Новим Козарцима. Приредбу су припремили и извели ученици наше школе уз помоћ учитељица и наставника.

DSC 7649

Албум са свим сликама можете погледати овде, а видео овде.

 

 

Општинско такмичење из књижевности

          У суботу, 5. марта, у ОШ "Свети Сава" организовано је Општинско такмичење из књижевности, познатије под називом „Књижевна олимпијада”. На овој манифестацији учествују ученици 7. и 8. разреда. Ученици наше школе су остварили следеће резултате:
Дејан Јованић, 7.разред - ДРУГО место, остварио пласман на Окружно такмичење
Наташа Јелисавац, 8.разред - ДРУГО место
Честитамо!

12795341 1523699757933908 2032945575334007635 n

 

 

Маскенбал

У понедељак, 21. децембра 2015. године, одржан је маскенбал у организацији Ученичког парламента. Албум са свим сликама можете погледати овде.

Маскенбал

 

 

Приредба поводом завршетка школске године

 

У петак, 26. јуна 2015. године, одржана је приредба поводом завршетка школске године у којој су, поред ученика наше школе, учествовала и деца из предшколске установе.

Снимак приредбе можете погледати овде.

Резултати завршног испита на нивоу школа у општини

 

Од колеге Владимира Гојковића, коме се овим путем захваљујемо, смо добили резултате завршног испита на нивоу школа наше општине.По укупном броју бодова наша школа се налази на другом месту! Све честитке нашим матурантима!

1234

Прослава 8. марта

             У понедељак 9. марта у нашој школи одржана је приредба поводом Дана жена у којој су учествовали сви ученици школе. Албум са свим сликама можете погледати овде.

 

IMG 6075

 

 

 

Mаскенбал

    У понедељак 22. децембра у нашој школи је организован маскенбал у ком су учествовали сви ученици наше школе од првог до осмог разреда. Било је много занимљивих костима ,а они са најбољим су награђени дипломама. Све костиме можете погледати у галерији слика.

IMG 5594